بازی

بازی

بازی

بازی

قرص حساسیت

قرص حساسیت

قرص حساسیت پوستی ,قرص حساسیت پوستی کهیر,قرص حساسیت پوستی چیست,قرص حساسیت پوستی,قرص حساسیت پوست,قرص ضد حساسیت پوستی,قرص های حساسیت پوستی,بهترین قرص حساسیت پوستی,قرص های ضد حساسیت پوستی,معرفی قرص برای حساسیت پوستی,قرص حساسیت,قرص حساسیت فصلی

قرص حساسیت

توضیحاتی در مورد قرص حساسیت

وقتی در معرض یک ماده‌ی آلرژی‌زا قرار می‌گیرید، سیستم ایمنی شما تحریک می‌شود. پاسخ سیستم ایمنی فرد مبتلا به آلرژی به هر محرکی بسیار شدید است. سلول‌های سیستم ایمنی که به «ماست‌سل» معروف هستند، ماده‌ای به نام هیستامین ترشح می‌کنند که به گیرنده‌های رگ‌های خونی متصل بوده و باعث بزرگ‌تر شدن آن‌ها می‌شوند. علاوه بر این، هیستامین با اتصال به دیگر گیرنده‌ها باعث قرمزی، ورم، خارش و تغییرات ترشحات می‌شود. آنتی‌هیستامین‌ها با متوقف کردن هیستامین و جلوگیری آن از اتصال به گیرنده‌ها، از بروز این علائم جلوگیری می‌کنند.برخی از داروهای ضد حساسیت، حاوی هر دو گروه آنتی‌هیستامین و دکونژستان هستند تا علائم آلرژی را به صورت چندگانه تسکین دهند. داروهای دیگر علاوه بر جلوگیری از اثرات هیستامین، از آزاد شدن سایر مواد شیمیایی مانند ماست‌سل‌ها جلوگیری می‌کنند. سیتیزین و پوسیدو افدرین، فکسوفنادین و پوسیدو، دیفن هیدرامین و پوسیدو افدرین، لوراتادین و پوسیدو افدرین برخی از داروهای ترکیبی درمان آلرژی هستند.استروئیدها در پزشکی به عنوان کورتیکواستروئیدها شناخته شده و می‌توانند التهاب همراه با آلرژی را کاهش دهند. این داروها از آبریزش و خارش و گرفتگی بینی در طول سال یا فصل‌های آلرژی جلوگیری می‌کنند. علاوه بر این، این داروها می‌توانند التهاب و ورم ناشی از واکنش‌های آلرژیک را کاهش دهند.استروئیدها داروهای بسیار مؤثری برای آلرژی محسوب می‌شوند. اما مصرف آن‌ها باید به طور منظم و روزانه باشد، حتی اگر علائم آلرژی احساس نشود. علاوه بر این، ممکن است یک تا دو هفته طول بکشد تا اثر کامل این داروها احساس شود. بکلومتازون، فلوتیکازون ، مومتازون و دگزامتازون از جمله داروهای استروئیدی ضد حساسیت هستند.

کاربرد قرص حساسیت

برای رفع حساسیت‌های فصلی و خارش می‌توان از انواع قرص ضد حساسیت استفاده کرد. لوراتادین، زادیتن، ایروکاست و آستمیزول برخی از داروهای ضد حساست می‌باشند که به رفع علایم حساسیت مثل آبریزش بینی و عطسه کمک می‌کنند. قرص ستیریزین موجب آسودگی سریع و طولانی مدت خارش،عطسه،ریزش اشک و آب بینی ناشی از آلرزی های فصلی و حساسیتهای متفرقه(گرده،خاک،حیوانات خاکی،کپک)می گردد.ستیریزین همچنین عکس العملهای حساسیتی پوستی از جمله کهیر را بر طرف میکند. ستیریزین دارای اثر طولانی مدت است.این قرص 24 ساعت آسودگی از آلرژیهای فصلی مانند حساسیت(تب یونجه)و آلرژیهای پرنیال(غیر فصلی/خانگی)به حیوانات خانگی و خاک و همچنین کهیر را موجب می گردد. ستیریزین به شما اجازه می دهد که نرمال عمل کنید.

قرص حساسیت ایروکاست و عوارض آن

قرص ایروکاست (Airokast) برای درمان آسم و حساسیت‌های فصلی تجویز می‌شود. این دارو با کاهش تورم در دستگاه تنفسی، تنفس را آسان‌تر می‌سازد. سردرد، سرگیجه و تهوع از عوارض قرص ایروکاست می‌باشد. ایروکاست از تنگی قفسه سینه، خس خس سینه و تنگی نفس پیشگیری می‌کند. این دارو با کاهش تورم در دستگاه تنفسی تنفس را آسان‌تر می‌سازد. ایروکاست به صورت قرص‌های جویدنی ۵ میلی‌گرم و ۱۰ میلی‌گرم در دسترس می‌باشد. به طور معمول به منظور درمان آسم و حساسیت فصلی در بزرگسالان مقدار 10 میلی‌گرم از دارو به صورت خوراکی یک بار در روز و در هنگام غروب مصرف می‌شود. عوارض: عوارض قرص ایروکاست شامل سردرد، سرگیجه، خستگی، ضعف، درد دندان، سوءهاضمه، علائم آنفلوآنزا، اسهال، تهوع، گوش درد، برونشیت، تشنگی، عطسه، کهیر، گرفتگی عضلانی، سرفه و راش جلدی، عفونت دستگاه تنفسی و یا عفونت گوش، تغییرات رفتاری و ذهنی (استرس، پرخاشگری، مشکل در خواب، راه رفتن در خواب، مشکلات حافظه، افسردگی، توهم، افکار خودکشی)، بی‌حسی و سوزن سوزن شدن پاها یا دست‌ها، درد یا ورم سینوس و ضعف ماهیچه می‌باشد.

قرص حساسیت زادیتن و عوارض آن

قرص زادیتن (zaditen) نوعی قرص ضد حساسیت و از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که برای پیشگیری از آسم، خارش، آلرژی، کهیر و… تجویز می‌شود. سرگیجه، تهوع، خواب‌آلودگی و خشکی دهان برخی از عوارض مصرف قرص زادیتن می‌باشد. به طور معمول این دارو دو بار در روز (یک یا دو عدد قرص) و برای چند هفته تجویز می‌شود. عوارض: عوارض قرص زادیتن شامل سرگیجه، تهوع، خواب‌آلودگی، خشکی دهان، تحریک عصبی، افزایش وزن و ناراحتی معده می‌باشد.

قرص حساسیت آستمیزول و عوارض آن

قرص آستمیزول (Astemizole) از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که به منظور درمان حساسیت‌ها، کهیر و آلرژی استفاده می‌شود. سرگیجه، سردرد و یرقان برخی از عوارض مصرف این دارو هستند. این دارو به سرعت از طریق دستگاه گوارش جذب می‌شود. آستمیزول در بسیاری از کشورها به دلیل عوارض جانبی نسبتا خطرناکی که دارد حذف شده است. عوارض: عوارض قرص آستمیزول شامل سرگیجه، سردرد، یرقان، بی‌قراری، افزایش اشتها، درد مفاصل و خشکی دهان می‌باشد.

انواع دارو و قرص حساسیت

انواع داروهای ضد حساسیت (2423312507) انواع آمپول ضد حساسیت (2423412508) سیتریزین (آمپول) (2423512512) کلرفنیرامین (آمپول) (2423512513) کلماستین (آمپول) (2423512514) پرومتازین (آمپول) (2423512515) انواع قطره ضد حساسیت (2423412516) کتوتیفن (قطره) (2423512517) انواع شربت ضد حساسیت (2423412518) دیفن هیدرامین (شربت) (2423512519) دیفن هیدرامین کامپاوند (شربت) (2423512520) سیپروهپتادین (شربت) (2423512522) سیتریزین (شربت) (2423512523) لوراتادین (شربت) (2423512524) پرومتازین (شربت) (2423512525) هیدرو کسی زین (شربت) (2423512526) کلروفنیرامین (شربت) (2423512528) کتوتیفن(شربت) (2423512839) انواع قرص ضد حساسیت (2423412536) ستیریزین (قرص) (2423512537) دیمن هیدرینات (قرص) (2423512538) کلرفنیرامین (قرص) (2423512539) سیپروهپتادین (قرص) (2423512540) دیمن هیدرانات (قرص) (2423512541) دیفن هیدرامین کامپاوند (قرص) (2423512542) فکسوفنادین (قرص) (2423512543) هیدروکسی زین (قرص) (2423512544) کلماستین (قرص) (2423512545) لوراتادین (قرص) (2423512546) پرومتازین (قرص) (2423512547) ترفنادین (قرص) (2423512548) سیناریزین (قرص) (2423512550) لووسیتریزین (قرص) (2423512551) انواع کپسول ضد حساسیت (2423415209) انواع کپسول نرم ضد حساسیت (2423415565) لوراتادین (کپسول نرم) (2423515575) سیتریزین (کپسول نرم) (2423515574)

قرص حساسیت لوراتادین و عوارض آن

قرص لوراتادین (Loratadin) یک قرص ضد حساسیت و ضد آلرژی است که به راحتى از طریق لوله‌هاى گوارش جذب خون مى‌شود. سردرد و سرگیجه از عوارض لوراتادین است. لوراتادین در درمان بیماران دچار کهیر مزمن ناشناخته نیز استفاده می‌شود. به طور معمول مقدار مصرف قرص لوراتادین در بزرگسالان و کودکان بزرگتر از 6 سال 10 میلی‌گرم به صورت روزانه می‌باشد. نکته: کسانى که از بیمارى کبدى رنج مى‌برند احتمال دارد در مصرف این دارو دچار مشکل شوند چرا که متابولیسم این دارو کبدى است و بیماران کبدى دچار عوارض نامطلوب از جمله خواب‌ آلودگى‌هاى شدیدى مى‌شوند که در این خصوص باید با پزشک‌شان مشورت کنند. عوارض: عوارض قرص لوراتادین شامل سردرد، سرگیجه، اختلال بینایی، ضعف عضلانی یا خستگی غیرمعمول، طپش یا تندی ضربان قلب، احساس گرفتگی در سینه و اشکال در دفع ادرار، کهیر، عصبانیت و افزایش حساسیت به نور آفتاب می‌باشد.

قرص حساسیت کتوتیفن و عوارض آن

قرص کتوتیفن (Ketotifen) از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که برای درمان حساسیت، سرماخوردگی، رینیت، آلرژی، کهیر و همچنین پیشگیری از آسم تجویز می‌شود. سرگیجه و ضعف برخی از عوارض مصرف این دارو است. مصرف این دارو در کودکان باعث بهبود خواب می‌شود. عوارض: عوارض قرص کتوتیفن شامل ضعف، خستگی، خواب‌آلودگی، سرگیجه، ضایعات پوستی، خشکی دهان، عفونت تنفسی، تب و لرز، سردرد، اسهال و سرفه می‌باشد.

همه چیز درباره حساسیت

حساسیت ها معمولاً روی آسم تأثیر می‌گذارند. اگر از آسم و حملات آن رنج می‌برید، پزشک شما برایتان نوعی ماده‌ی استنشاقی تجویز خواهد کرد. این دستگاه دوز مشخصی از دارویی به نام برونکودیلاتور را برای درمان آلرژی به صورت موقت به بدن شما می‌رساند. اگر حمله‌ی خیلی سختی نداشته باشید، تنها دو الی سه بار استنشاق کردن این ماده، عضلاتی که راه تنفس شما را تنگ کرده‌اند راحت و باز می‌کند. این اسپری‌ها موقتاً برای درمان حساسیت گلو موثر هستند.اگر در معرض حملات خطرناک آلرژی که می‌تواند جان شما را به خطر بی اندازد قرار دارید (پزشکان به این نوع حملات آنافیلاکسی می‌گویند)، به این داروی ضد حساسیت نیاز دارید. این تزریق کننده‌ی خودکار می‌تواند عکس‌العمل‌های مرگ‌آسا به غذا که در اثر حساسیت غذایی به وجود می آیند، داروها یا نیش حشرات را که می‌توانند باعث بسته شدن راه تنفسی شما شوند، خنثی کند و به درمان آلرژی تنفسی منجر شود. این عکس‌العمل‌ها اگر به‌سرعت جلوگیری نشوند می‌توانند باعث مرگ بیمار شوند.علت آلرژی شما مربوط به عکس العمل بدنتان در مقابله با آلرژیهایی چون خاک،گردههای گل و گیاه،پرز و موی حیوانات و کپک می شود.بدن شما ماده ای به نام هیستامین در نواحی شناسایی آلرژنها ترشح می کند که موجب خارش،عطسه و آریزش اشک و آب بینی می شود.ستیریزین با مسدود کردن محل گیرنده ها(رسپتورها)از پیوند هیستامین ها بدان جلوگیری کرده و موجب رفع علایم حساسیت می شود.

قرص حساسیت ترفنادین و عوارض آن

قرص ترفنادین (Terfenadine) نوعی دیگر از قرص ضد حساسیت و از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که برای درمان و پیشگیری از آلرژی‌ها که علائم آن شامل آبریزش بینی، عطسه، کهیر و خارش، قرمزی و آبریزش از چشم‌هاست به کار می‌رود. آریتمی قلبی از عوارض این دارو است. از آنجاییکه اثرات تسکینی و ضدموسکارینی این دارو بسیار کم‌ است امروزه از این دارو کمتر استفاده می‌شود. به طور معمول به منظور درمان تب یونجه، رینیت آلرژیک و حساسیت‌های پوستی در بزرگسالان روزی 60 میلی‌گرم از دارو (یک عدد قرص) مصرف می‌گردد. عوارض: عوارض قرص ترفنادین شامل آریتمی قلبی، خستگی، سرگیجه، سردرد، تهوع، خشکی دهان، بی‌قراری، بی‌خوابی و فشار خون بالا می‌باشد.

قرص حساسیت هیدروکسی زین و عوارض آن

قرص هیدروکسی زین (Hydroxyzine) برای درمان خارش و آلرژی مصرف می‌شود. خشکی دهان، گیجی و خواب آلودگی از عوارض قرص هیدروکسی زین می‌باشد. این دارو به دلیل داشتن خاصیت ضد حساسیت اثر آرام‌بخش و خواب‌آور دارد. توجه داشته باشید که کودکان نسبت به عوارض دارو حساس‌تر از بالغین هستند و عوارض جانبی بیشتری را در این رده سنی می‌توان مشاهده کرد. عوارض: عوارض قرص هیدروکسی زین شامل انرژی زیاد، خشکی دهان، گیجی، فعالیت غیرارادی حرکتی، گیجی، خواب آلودگی شدید، کاهش فشار خون، حملات تشنج و لرزش می‌باشد.

قرص حساسیت پوستی

از دیگر انواع داروهای ضد حساسیت برای درمان آلرژی پوستی می‌توان به کرم‌ها و نرم‌کننده‌های پوست اشاره کرد که برای درمان حساسیت پوستی استفاده می شوند. کرم‌های نرم‌کننده و هیدروکورتیزون را حتماً به همراه داشته باشید. نرم‌کننده‌ها می‌توانند پوست خشک و احساس خارش را از بین ببرند و آلرژی پوستی را کنترل کنند. همچنین کرم‌های هیدروکورتیزون التهاب پوست را کاهش می‌دهد و با این کار حساسیت های پوستی را التیام می بخشد. اگر به اگزما دچار هستید، پزشک شما داروهای قوی‌تری نیز برایتان تجویز خواهد کرد.لوراتادین در درمان بیماران دچار کهیر مزمن ناشناخته نیز استفاده می شود. لوراتادین یک آنتی هیستامین جدید می باشد و در مقایسه با اعضای دیگر این گروه، اثر خواب آوری کمتری دارد. لوراتادین به شکل قرص و شربت تولید می شود.  لوراتادین اغلب یک بار در روز و برای مصرف خوراکی تجویز می گردد. دستورات بسته دارو را به دقت مطالعه کنید. لوراتادین را دقیقا مطابق با دستور پزشک معالج خود مصرف و از تغییر خودسرانه دوز دارو پرهیز کنید. این قرص معمولا در بسته هاى 20 تایى عرضه مى شود. لوراتادین به راحتى از طریق لوله هاى گوارش جذب خون مى شود و بین یک تا سه ساعت پس از مصرف، اثر درمانى اش شروع مى شود و معمولا اوج خاصیت درمانى لوراتادین حدود 8 تا 12 ساعت پس از مصرف آن است که بیمار به طور واضح اثرات بهبودى را در خود احساس مى کند.

قرص حساسیت فصلی

همچنین توصیه‌ی جدی ما به شما (اگر به آلرژی‌های خطرناک دچار هستید) این است که حتماً دستبند یا گردنبندی داشته باشید که رویش به نوع آلرژی شما اشاره‌شده باشد. زیرا زمانی که به حملات آلرژی دچار شدید و علائم آلرژی در شما پدیدار شدند، این اطلاعات می‌تواند شما را از مرگ نجات دهد. همچنین به شما توصیه می‌کنیم که حتماً یک جعبه امداد آلرژی برای خود تهیه کنید و داروهایی را که به شما معرفی کردیم درونش نگهداری کنید و همه‌جا با خود ببرید. همچنین می‌توانید چند جعبه داشته باشید. یکی برای خانه، یکی ماشین و دیگری محل کار. جعبه امداد آلرژی چیست؟ افرادی که به آلرژی و حساسیت فصلی (یا انواع دیگر آلرژی) مبتلا هستند باید همیشه برای مقابله با آن آماده باشند. چراکه گاهی اوقات بدون اینکه بدانند در معرض آلرژن ها قرار می‌گیرند. توصیه‌ی ما به شما داشتن یک جعبه امداد آلرژی است. با ما همراه باشید تا وسایل و داروهایی که باید برای مقابله با آلرژی در جعبه امداد آلرژی خود داشته باشید را بشناسید.

بیشتر بخوانید : قرص چرک خشک کن ♥ قرص ونوستات ♥ قرص والسارتان ♥ قرص هیرویتقرص ایبوپروفن

کپسول زاکسیم

کپسول زاکسیم

کپسول زاکسیم ,کپسول زاکسیم ۲۰۰,کپسول زاکسیم برای چیست,کپسول زاکسیم در بارداری,کپسول زاکسیم سفیکسیم,کاربرد کپسول زاکسیم,عوارض کپسول زاکسیم

کپسول زاکسیم

توضیحاتی در مورد کپسول زاکسیم

زاکسیم (سفیکسیم) آنتی بیوتیکی از دسته سفالوسپورینهای نسل سوم است که بصورت خوراکی در درمان عفونت های از جمله gonorrhoea,otitis media, pharyngitis, bronchitis and -tract infections مصرف می شود.آنتی‌بیوتیک‌ها از داروهای پرمصرفی هستند که در درمان عفونت‌ها توسط پزشک تجویز می‌شوند. یکی از این آنتی‌بیوتیک‌ها قرص سفیکسیم است . -آنتی بیوتیک ها را دقیقاً مطابق دستور پزشک مصرف کنید و دوره ی درمان را حتی اگر احساس بهبودی می کنید و علائمتان برطرف شده است کامل کنید زیرا در این زمان ممکن است هنوز باکتری بصورت کامل ریشه کن نشده باشد و این کار احتمال بروز مقاومت میکروبی را افزایش می دهد. مقاومت میکروبی یکی از مشکلات جهانی می باشد که با سرعت زیادی رو به افزایش است ودر صورتی که مصرف بی رویه و نامناسب آنتی بیوتیک ها در دنیا ادامه یابد با مشکلات تهدید کننده ی حیات مواجه خواهیم شد.زمانی که این داروها بدون تجویزپزشک ،با مقدار نامناسب یا طول درمان نامناسب مصرف شوند،نه تنها اثرات مطلوب برای خود فرد ندارند بلکه منجر به عدم ریشه کن شدن باکتری های موجود در بدن آن فرد می شوند و علاوه بر این،باکتری هایی که در معرض دارو قرار گرفته اند اما از بین نرفته اند، نسبت به این دارو مقاومت پیدا می کنند.این مسأله منجر به ایجاد نسل جدید و مقاومی از میکروب ها می شود که دیگر به سادگی به داروهای آنتی بیوتیکی موجود ،پاسخ نمی دهند. از آنجا که عموماً عفونت ها مسری می باشند مصرف بی رویه ی آنتی بیوتیک ها نه تنها برای خود فرد بیمار بلکه برای سایر افراد جامعه نیز مشکل آفرین می باشد. _مصرف این دارو معمولا در بزرگسالان و کودکان بالای ده سال ،۱ تا ۲ قرص یا (۲۰-۱۰میلی لیتر شربت) در روز میباشد.یعنی روزانه یک قرص یا روزانه یک قرص صبح و یک قرص عصر در ساعت مشخص برای شما تجویز میشود. _مقدار مصرف دارو در کودکان کوچکتر با توجه به سن و وزن آنها توسط پزشک محاسبه می شود .در این موارد در هر نوبت مصرف دارو لازم است مقدار دارو را به دقت اندازه گیری نمایید و دقیقاً به اندازه ی تجویز شده به کودک بدهید. _ دوره ی درمان با این دارو معمولا کوتاه می باشد و حداکثر ممکن است تا ۱۴ روز برای بیمار تجویز شود. -این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد. -در صورت فراموش کردن مصرف یک نوبت دارو بلافاصله پس از یادآوری آن را مصرف کنید مگر آنکه زمان یاد آوری به نوبت مصرف بعدی دارو نزدیک باشد.در این شرایط نوبت فراموش شده را مصرف نکنید و نوبت بعدی را در زمان خودش مصرف کنید اما به هیچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نکنید. -این دارو به صورت قرص و کپسول خوراکی ۲۰۰ و ۴۰۰میلی گرم و سوسپانسیون خوراکی ۱۰۰میلی گرم موجود می باشد.در این مطلب از سایت جسارت در مورد کپسول زاکسیم صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

کپسول زاکسیم یا سفیکسیم

سفیکسیم (Cefixime) یک آنتی‌بیوتیک است که به منظور درمان عفونت‌هایی مثل عفونت ادراری و تنفسی تجویز می‌شود. اسهال و خونریزی از عوارض این دارو است.

مشخصات کپسول زاکسیم

سفیکسیم به صورت قرص‌های ۲۰۰ میلی‌گرمی و ۴۰۰ میلی‌گرمی در دسترس می‌باشد. علاوه بر این سوسپانسیون این دارو هم موجود است.

کپسول زاکسیم چیست

سفیکسیم (Cefixime) یک آنتی‌بیوتیک است که در درمان طیف وسیعی از بیماری‌های عفونی باکتریایی مثل عفونت‌های تنفسی، عفونت‌های پوست و بافت نرم و عفونت‌های استخوان یا مفاصل، و عفونت‌های ادراری مؤثر می‌باشند. از این دارو برای پیشگیری از ایجاد عفونت در افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند یا در افرادی که به هر علتی مستعد عفونت هستند، استفاده می‌شود.

موارد مصرف کپسول زاکسیم

تشدید حاد برونشیت مزمن پنومونی عفونت مجرای ادراری عفونت گوش میانی سینوزیت فارنژیت تانسیلیت عفونتهای ناشی از سالمونلا و شیگلا سوزاک پیشگیری از عفونت . سفیکسیم یک آنتی‌بیوتیک سفالوسپورینی است. این آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان طیف وسیعی از بیماری‌های عفونی باکتریایی مثل عفونت‌های تنفسی، عفونت‌های پوست و بافت نرم و عفونت‌های استخوان یا مفاصل، و عفونت‌های ادراری مؤثر می‌باشند. این آنتی‌بیوتیک همچنین ممکن است برای پیشگیری از ایجاد عفونت در افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند یا در افرادی که به هر علتی مستعد عفونت هستند، استفاده شود. 

تداخل دارویی با کپسول زاکسیم

کاربامازپین، وارفارین، سالیسیلات ها، پروبنسید، ایبوپروفن و آسپیرین

عوارض کپسول زاکسیم

کبودی یا خونریزی غیرعادی، درد مفاصل، اسهال، درد شکمی، تهوع و استفراغ، زخم‌های دهانی یا زبانی، خارش یا ترشح واژن، یا پلاک‌های سفید در دهان یا روی زبان

هشدار در مورد مصرف کپسول زاکسیم

یک واکنش حساسیتی نادر به سفیکسیم، آنافیلاکسی است که به مراقبت پزشکی فوری نیاز دارد. از آنجا که آنافیلاکسی به سرعت پیشرفت می‌کند، در صورت بروز تورم لب‌ها و دور چشم، بثورات جلدی، کهیر یا تورم‌های پوستی، تب، غش ناگهانی، ضربان قلب تند، یا خس خس سینه یا مشکل تنفسی، بلافاصله مصرف آنتی‌بیوتیک را قطع کرده با یک مرکز خدمات اورژانس پزشکی تماس بگیرید. نکته: آنافیلاکسی‌ یا شوک‌ آلرژیک عبارت‌ است‌ از یک‌ پاسخ‌ آلرژیک‌ شدید به‌ داروها و بسیاری‌ از مواد آلرژی‌زای‌ دیگر که‌ زندگی‌ فرد را به‌ خطر می‌اندازد.

نحوه مصرف کپسول زاکسیم

اینکه شما چگونه قرص سفیکسیم خود را مورد استفاده قرار می‌دهید کاملا به صلاح‌دید پزشکتان بستگی دارد، ولی معمولا برای بزرگسالان سفیکسیم ۲۰۰ به صورت هر ۱۲ ساعت یکبار و سفیکسیم ۴۰۰ برای هر ۲۴ ساعت یکبار مورد استفاده قرار می‌گیرد. پیشنهاد می‌شود برای کودکان بین سنین ۶ ماه تا ۱۱ سال سفیکسیم به صورت سوسپانسیون خوراکی تجویز شود، زیرا ۲۰۰ میلی‌گرم سفیکسیم برای این گروه سنی مناسب نمی‌باشد. دوز پیشنهادی برای کودکان در این گروه سنی ۸ میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن روزانه، به صورت تک دوز یا دو دوز جداگانه می‌باشد.

طول مدت درمان کپسول زاکسیم

توجه: طول مدت درمان و دوز تجویز شده قرص سفیکسیم برای هر فرد و همچنین بر اساس بیماری، سن و وزن افراد متفاوت است. بنابراین بایستی این دارو را کاملا مطابق با دستور پزشک خود و به طور کاملا دقیق طبق دوره درمان توصیه شده به خود مصرف نمایید تا حداکثر سود آن را ببرید.

نکاتی در مورد مصرف کپسول زاکسیم

در افراد مسن و افرادی با نارسایی کلیوی باید تنظیم دوز انجام شود. ایمنی و کارایی سفیکسیم در نوزادان کمتر از ۶ ماه هنوز مشخص نشده است. مصرف سفیکسیم ممکن است منجر به نتیجه مثبت کاذب در تست قند خون شود. هر اثر نامطبوعی مانند خارش، بثورات پوستی، یا اسهال شدید را سریعا به پزشک خود اطلاع دهید. سوسپانسیون خوراکی تا ۱۴ روز بعد از تهیه قابل مصرف است و نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست. سفیکسیم را می‌توان با شکم خالی مصرف کرد، یا می‌توان برای جلوگیری از دل بهم خوردگی آن را با غذا خورد. حتی اگر احساس بهبودی می‌کنید، اگر پیش از اتمام دارویتان آن را قطع کنید ممکن است علایمتان مجددا عود کند. اگر یک نوبت را فراموش کردید، به مجردی که به یاد آورید مصرف کنید. البته اگر تقریبا موقع نوبت بعدی رسیده است، نوبت فراموش شده را رها کرده و به برنامه منظم دارویی‌تان برگردید. مقدار دارو را دو برابر نکنید. اگر ظرف ۳ روز از مصرف دارو احساس بهبودی نداشتید با پزشکتان مشورت کنید. مصرف این دارو طی شیردهی توصیه نمی‌شود.

راهنمایی در مورد مصرف کپسول زاکسیم

این دارو برای بیماری فعلی شما تجویز شده است ، لذا از مصرف آن در موارد مشابه و یا توصیه آن به دیگران خودداری فرمائید. قبل از مصرف این دارو در موارد ذیل ، با پزشک خود مشورت نمائید: · در صورت وجود هر نوع واکنش مربوط به حساسیت به سفالوسپورین ها ، پنی سیلین ها وسایر مشتقات آن، پنی سیلامین و نیز حساسیت به مواد دیگر از قبیل غذاها، مواد محافظ و رنگها. · سابقه بیماریهای گوارشی شامل کولیت، اختلال عملکرد کبدی ، بیماریهای کلیوی. · بیمارانی که داروهای ضد انعقاد دریافت می کنند. (سفیکسیم ممکن است باعث افزایش زمان پروترمبین گردد.) · قبل از انجام هر نوع تست آزمایشگاهی یا استفاده از قرص های ضد بارداری . در صورت بروز اسهال بعد از مصرف این دارو (از مصرف هر گونه داروی ضد اسهال بدون مشورت پزشک خودداری کنید)

مقدار مصرف کپسول زاکسیم

· مقدار مصرف دارو را پزشک معین می نماید.مقدار مصرف معمول دارو به شرح زیر است: · بزرگسالان (بالای 12 سال): 200تا 400 میلی گرم در روز به صورت تک دوز یا در دو دوز منقسم (هر 12 ساعت) · کودکان (6ماه تا 12سال) :8 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن هر 24 ساعت و یا 4 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن هر 12 ساعت تا حداکثر 400 میلی گرم در روز. ( توصیه میگردد در کودکان از سوسپانسیون سفیکسیم استفاده گردد) · نوزادان:برای نوزادان زیر شش ماه مصرف دارو باید زیر نظر پزشک متخصص انجام شود. · دارو را در فواصل زمانی منظم همراه غذا یا با معده خالی میل نموده و دوره درمان را حتی اگر بهبودی حاصل شده باشد کامل کنید.در صورت بروز تحریکات گوارشی ، آن را همراه غذا میل کنید. · اگر مصرف یک نوبت دارو را فراموش نمودید بلافاصله بعد از به یاد آوردن دوز تجویز شده آنرا میل نمائید،ادامه درمان طبق برنامه تنظیم شده اولیه خواهد بود اگر زمان مصرف نوبت بعدی فرا رسیده باشد دارو را طبق برنامه پیش بینی شده اولیه مصرف نمائید، هرگز مقدار بعدی را دو برابر نکنید.

عوارض کلی کپسول زاکسیم

· هر دارو به موازات ایجاد اثرات درمانی مورد نظر ، ممکن است سبب بروز عوارض ناخواسته نیزبشود.اگر چه کلیه این عوارض در یک فرد مشاهده نمیشود ولی در صورت بروز هر یک از عوارض زیر با پزشک معالج یا داروساز مشورت نمائید: – عوارض گوارشی شامل :اسهال و تغییرات مدفوع، تهوع، استفراغ»سوءهاضمه و دردهای شکمی – واکنشهای آلرژیک شامل: تب داروئی، بثورات پوستی، کهیر، خارش – عوارض دستگاه عصبی مرکزی شامل:سردرد و سرگیجه

شرایط نگهداری کپسول زاکسیم

· دارو را دور از رطوبت و در دمای زیر 30 درجه سانتی گراد(ترجیحاً مابین 15 الی 30 درجه سانتیگراد) و در بسته بندی اصلی خود نگهداری نمائید. · دارو را دور از دسترس اطفال نگهداری نمائید. · از مصرف داروهای تاریخ گذشته خودداری نمائید.

مشخصات کپسول زاکسیم

سفیکسیم (به انگلیسی: Cefixime) رده درمانی: سفالوسپورین‌ها اشکال دارویی: کپسول، شربت

موارد احتیاط کپسول زاکسیم

حساسیت به هر نوع ماده غذایی، نگهدارنده‌ها، رنگ‌های خوراکی، یا داروهای دیگر، به‌ویژه آنتی‌بیوتیک‌ها ( پنی‌سیلین‌ها یا سفالوسپورین‌ها). بارداری یا شیردهی. مصرف مشروبات الکلی. مصرف داروهای دیگر، به ویژه ضدالتهابی غیراستروییدی (مثل ایبوپروفن و آسپیرین )، ضدانعقادها (رقیق‌کننده‌های خون نظیر وارفارین )، و پروبنسید (یک داروی درمان نقرس ).سابقه یا ابتلا به مشکلات خونریزی‌دهنده (نظیر زخم معده، هموفیلی، و کمبود پلاکتی)، کولیت (التهاب روده بزرگ )، یا بیماری‌های کلیوی یا کبدی.

همه چیز درباره کپسول زاکسیم یا سفکسیم

سفکسیم یک آنتی بیوتیک قوی می باشد که بر روی طیف وسیعی از میکروب ها موثر می باشد .این دارو جهت درمان کوتاه مدت عفونت های حاد باکتریایی مانند مجاری ادراری،عفونت قفسه ی سینه و عفونت های گوش و حلق تجویز می گردد.این دارو با مهار ساخت دیواره سلولی باکتری ها ،آنها را از بین می برد . برخی از افرادی که به پنی سیلین ها حساسیت دارند ،ممکن است به این دارو نیز حساسیت داشته باشند .به همین دلیل پیش از شروع درمان در صورت حساسیت به هرگونه آنتی بیوتیک ،نام آن را به پزشک خود یادآوری نمایید. _در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی (خصوصا حساسیت به آنتی بیوتیک ها )و مشکلات کلیوی به پزشک خود اطلاع دهید. _باا وجود اینکه تا کنون مصرف سفکسیم برای جنین مضر اعلام نشده ،در صورت بارداری،اقدام به بارداری یا شیردهی پزشک خودرا مطلع نمایید. _از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجادکند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خوددر اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. -در برخی افراد با مصرف آنتی بیوتیک ها ضایعات قرمز همراه با خارش در دهان یا واژن ایجاد می شود.در صورت بروز این علائم به پزشک خود مراجعه نمایید.-خانم ها در صورتی که از قرص های جلوگیری از بارداری همزمان با دوره ی درمانی سفکسیم استفاده می کنید، در صورت ابتلا به هر بیماری که همراه با اسهال و استفراغ که بیشتر از 24 ساعت طول بکشد باشد، لازم است از یک روش دیگر پیشگیری از بارداری(مانند کاندوم) جهت احتیاط همراه با قرص ضدبارداری استفاده نمایید. _در صورتی که قصد عمل جراحی یا شروع درمان دارویی برای بیماری دیگر دارید،درمان گر خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید زیرا سفکسیم می تواند برروی پاسخ برخی آزمایشات (مانند مقدار قند موجود در ادرار )موثر باشد. -در صورت اقدام به هرگونه واکسیناسیون پزشک خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید.

بیشتر بخوانید : کپسول ژلوفن ♥ کپسول ژریویتون ♥ کپسول ژلوکاف ♥ کپسول سلبرکسکپسول سرکه سیب

قرص چربی خون

قرص چربی خون

قرص چربی خون ,قرص چربی خون آتورواستاتین,قرص چربی خون خارجی,قرص چربی خون گیاهی,قرص چربی خون,قرص چربی خون بالا,قرص چربی خون جم فیبروزیل,قرص چربی خون لاغر میکند,قرص چربی خون و لاغری,قرص چربی خون انتوم,قرص چربی خون آتورواستاتین خارجی,عوارض قرص چربی خون آتورواستاتین,قرص ضد چربی خون خارجی

قرص چربی خون

توضیحاتی در مورد قرص چربی خون

اگر پزشک شما تصمیم گرفته است که برای شما داروهای کاهش دهنده کلسترول خون را تجویز نماید علت آن این است که شما در معرض خطربالای ابتلا به بیماری قلبی یا سکته مغزی قرار دارید. اغلب درمان کاهش دهنده کلسترول خون شامل ترکیبی از رژیم غذایی و دارودرمانی است. اکثر بیماری های قلبی عروقی و بسیاری از سکته ها ی مغزی به دلیل تجمع و رسوب چربی، کلسترول و سایر مواد (که پلاک نامیده می شود) در دیواره داخلی سرخرگها، ایجاد می شوند. سرخرگها دچار گرفتگی و بنابراین تنگی شده و جریان خون کاهش می یابد. اگر لخته ای تشکیل شود و جریان خون به قلب را دچار انسداد سازد ، این حالت منجر به حمله قلبی می گردد. اگر لخته خون،‌ سرخرگی را که خونرسانی به مغز را بر عهده دارد دچار انسداد سازد، سکته مغزی رخ می دهد. شما می توانید با گوش کردن به توصیه های پزشک از بروز این بیماری ها پیشگیری کنید .لیپیتور که احتمالاً شناخته‌شده‌ترین داروی کلسترول و چربی خون است، نامی است که بیشتر مردم آن را مرتبط با درمان میزان بالای چربی خون می‌دانند. لیپیتور یک آتورواستاتین مصنوعی است که تاثیر آن کاهش میزان چربی خون بوده و با مزایای ضد التهابی خود موجب کاهش خطر سکته قلبی و تثبیت پلاک‌های موجود در شریان‌ها می‌گردد. عوارض جانبی لیپیتور مانند درد عضلانی، یکی از شایع‌ترین مشکلات بوده و پدیده‌ای است که در میان داروهای چربی خون بالا رایج است.زوکور نوعی استاتین است که برای کنترل میزان بالای چربی خون همراه با تغییرات سالم در شیوه زندگی مانند رژیم غذایی و ورزش مورد استفاده قرار می‌گیرد و زمانی که این اقدامات جهت اصلاح شیوه زندگی ناموفق باشند، مناسب در نظر گرفته می‌شود. عوارض جانبی زوکور شبیه به دیگر گونه‌های داروهای استاتین می‌باشد که شایع‌ترین آن‌ها مشکلاتی در دستگاه گوارش، خستگی و ضعف است. عوارض جانبی جدی‌تر زوکور ممکن است شامل مشکلات عصبی مانند از دست دادن حافظه و آسیب جدی به کبد باشد.

مصرف قرص چربی خون

برای کاهش چربی خون می‌توان از دارو استفاده کرد. قرص سیمواستاتین، قرص ازتیمایب و قرص فنوفیبرات برخی از انواع قرص چربی هستند. در کنار مصرف دارو داشتن ورزش و تغذیه سالم به تسریع کاهش چربی کمک خواهد کرد. گاهی مصرف صحیح و مداوم دارو دشوار است اما جهت ایمن بودن، شما باید دارو ها را صحیح مصرف کنید . • داروهای خود را در ساعت خاصی از روز یا همراه با غذا یا سایر کارهای روزمره مانند مسواک زدن مصرف کنید . • از یک جعبه قرص هفتگی با بخشهای جداگانه برای هر روز و هر ساعت از روز استفاده کنید . • جعبه قرص های کامپیوتری هنگامی که زمان مصرف دارو فرا می رسد یا جعبه خالی از قرص می شود هشدار می دهند . • از دوستان و اعضا ی خانواده بخواهید که مصرف دارو را به یاد شما بیاندازند . • از یک تقویم دارویی و جدول آگاه ساز دارویی استفاده کنید. • هنگام مصرف دارو یادداشت بگذارید . • از یک دستگاه هشدار دهنده استفاده کنید . • از یک ساعت مچی زنگدار استفاده کنید .

انواع چربی خون

چربی خون انواع مختلفی دارد. نوعی از آن با نام LDL برای بدن بسیار مضر است به طوری که افزایش آن در بدن خطرات زیادی همچون سکته قلبی یا مغزی را به همراه می‌آورد. چربی مضر خون که به کلسترول بد خون هم معروف است مانع جریان آسان خون در رگ‌ها شده و در کار قلب و سایر اعضای بدن اختلال ایجاد می‌کند. بنابراین توصیه می‌شود با انجام آزمایش خون از میزان چربی خون خود مطلع شده و در صورت لزوم برای کاهش آن روش‌های درمانی را به کار گیرید. خوشبختانه داروهای کاهنده چربی خون متعدد هستند و اگر بطور صحیح مصرف شوند تا حد زیادی می‌توانند این مشکل را رفع کنند.هنگامی که کلسترول بالا دارید اولین کاری که باید انجام دهید تغییر رژیم غذایی و تناسب اندام است که این کار به معنی کاهش مصرف چربی اشباع شده، عدم مصرف چربی ترانس و فعالیت بیشتر می‌باشد. اگر این امر به اندازه کافی موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL) نشود، ممکن است پزشک پیشنهاد کند که از دارو نیز برای کمک به بهبود این وضعیت استفاده کنید (با این حال شما همچنان باید این تغییرات در شیوه زندگی خود را اعمال کنید). چندین نوع داروی تجویزی وجود دارد که موجب پایین آوردن کلسترول می‌گردد که در ادامه خصوصیات هر یک ارائه می‌شود.داروهای کلسترول بالا اغلب اولین روش درمانی در هنگامی که میزان کلسترول و چربی خون (لیپوپروتئین‌‌های کم چگال) بالا می‌رود، می‌باشند. دلیل آن این است که آن‌ها در بسیاری از موارد در کاهش میزان کلسترول بد در جریان خون موثر هستند، چرا که هدف آن‌ها کاهش میزان کلسترول تولید شده توسط کبد است. این داروهای کاهش‌دهنده‌ی چربی زمانی که با عادات شیوه‌ی زندگی سالم از جمله محدود کردن مصرف چربی بد، کاهش مصرف قند، ترک سیگار، افزایش فعالیت بدنی و کاهش وزن همراه هستند، تاثیر بیشتری دارند.

چربی خون و شیوه زندگی ناسالم

شیوه زندگی ناسالم که خیلی از افراد درگیر آن هستند باعث افزایش سطح کلسترول بد یا همان چربی خون می‌شود. داشتن تغذیه نامناسب و یا استفاده از غذاهایی با چربی‌های اشباع شده می‌تواند زمینه بروز این بیماری باشد. علاوه بر تغذیه نادرست عادات مضر دیگری همچون سیگار کسیدن می‌تواند به ایجاد این مشکل دامن بزند. جالب است بدانید اگر فردی همراه با کلسترول بالا مبتلا به فشار خون بالا نیز باشد احتمال خطر حمله قلبی به ۶ برابر می‌رسد و اگر این فرد سیگاری هم باشد احتمال خطر به ۲۰ برابر یا بیشتر خواهد رسید. بیشتر گیاهان (سبزی‌ها و میوه‌ها) به علت فیبر و الیافی که دارند، باعث کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید خون می‌شوند.

قرص چربی خون سیمواستاتین و عوارض آن

قرص سیمواستاتین (Simvastatin) از داروهای کاهنده چربی خون است که ضعف و درد عضلانی برخی از عوارض مصرف آن می‌باشد. اگرچه تاثیر اصلی سیمواستاتین در کاهش کلسترول خون است ولی به میزان کمتری تری‌ گلیسیرید خون را نیز کاهش می‌دهد. کاهش تری‌گلیسیرید به نوبه خود باعث کاهش بیماری قلبی می‌شود. توجه داشته باشید که طی درمان با این دارو داشتن یک رژیم غذایی کم کلسترول و ورزش روزانه به منظور پیشگیری از افزایش وزن توصیه می‌شود. عوارض قرص سیمواستاتین شامل ناراحتی‌های گوارشی، افزایش آنزیم‌های کبدی، ضعف و درد عضلانی، سردرد، ضایعات پوستی، اسهال، تهوع، دل درد، افزایش حساسیت، افزایش میزان هموگلوبین و قند خون، فراموشی و گیجی، کاهش توانایی جنسی و بی‌خوابی می‌باشد.

قرص چربی خون ازتیمایب و عوارض آن

قرص ازتیمایب (Ezetimibe) از داروهای کاهنده چربی خون است که همراه با یک رژیم غذایی کم چرب و انجام ورزش روزانه باعث کاهش چشمگیر کلسترول خون می‌شود. دردهای شکمی و اسهال از عوارض این داروست. این دارو با مهار جذب کلسترول غذا و کلسترولی که در صفرا دفع می‌شود، ذخیره کبدی کلسترول را کاهش می‌دهد. این دارو را می‌توان به صورت درمان کمکی با داروهای پایین‌آورنده چربی خون دیگر استفاده کرد. عوارض قرص ازتیمایب شامل دردهای شکمی، اسهال، سردرد و سرگیجه، خستگی، خواب‌آلودگی، سرفه، عفونت‌های ویروسی، درد کمر، درد مفاصل، درد قفسه سینه می‌باشد.

قرص چربی خون فنوفیبرات و عوارض آن

قرص فنوفیبرات (Fenofibrate) از داروهای کنترل‌کننده چربی خون (قرص چربی) است که کمک می‌کند تا سطح کلسترول و تری‌گلیسیرید (اسیدهای چرب) در خون کاهش یابد. مشکلات تنفسی و سردرد برخی از عوارض مصرف این دارو هستند. مصرف دارو با غذا میزان جذب آن را افزایش می‌دهد. عوارض قرص فنوفیبرات شامل مشکلات تنفسی، درد شکمی، درد پشت، سردرد، یبوست، تهوع، خونریزی غیرمعمول، درد یا تورم در پاها می‌باشد.

قرص چربی خون رزوواستاتین و عوارض آن

قرص رزوواستاتین (Rosuvastatin) از داروهای کاهنده چربی خون است که به منظور یک درمان کم عارضه برای پایین آوردن کلسترول خون و پیشگیری از بروز سکته تجویز می‌شود. درد و گرفتگی عضلانی از عوارض مصرف این دارو است. رزوواستاتین با مسدود کردن مسیر ساخت کلسترول توسط کبد باعث می‌شود که کبد کلسترول را از خون برداشت و جمع‌آوری کند. مصرف این قرص به عنوان قرص چربی باعث بهبود تصلب شرایین شده و از سکته قلبی و مغزی در بیماران پیشگیری می‌کند. داشتن یک رژیم غذایی سالم، محدود کردن مصرف الکل، کاهش نمک در رژیم غذایی، ترک سیگار و داشتن فعالیت بدنی مناسب همراه با مصرف این دارو به منظور اثربخشی بیشتر توصیه می‌شود. عوارض قرص شامل درد و گرفتگی عضلانی، سردرد، یبوست، احساس تهوع، سوءهاضمه، سرگیجه، خستگی و اختلال در خواب می‌باشد.

قرص چربی خون کلوفیبرات و عوارض آن

قرص کلوفیبرات (Clofibrate) از داروهای کاهنده چربی خون است که در درمان زیادی چربی خون در بیمارانی که به درمان با رژیم غذایی یا سایر روش‌ها پاسخ کافی نداده‌اند، مصرف می‌شود. سردرد، سرگیجه و مشکلات گوارشی از عوارض این دارو است. این دارو از دستگاه گوارش به آهستگی و به طور کامل جذب می‌شود. توجه داشته باشید که در کنترل چربی خون، دارو جایگزین رژیم غذایی، تمرین بدنی و کاهش وزن نمی‌شود بلکه باید در کنار این‌ها باشد تا بتوان بیشترین تاثیر را از آن گرفت. عوارض قرص کلوفیبرات شامل عوارض گوارشی (از قبیل تهوع، بی‌اشتهایی و درد معده)، خارش، کهیر، کاهش توانایی جنسی، سردرد، سرگیجه، کسالت، ریزش مو، مسمومیت بافت عضلانی و سنگ‌های صفراوی می‌باشد.

قرص چربی خون کلستیرامین و عوارض آن

قرص کلستیرامین (Cholestyramine) از داروهای کاهنده چربی خون است که توصیه می‌شود در کنار رژیم غذایی صحیح و انجام ورزش روزانه مصرف شود. سردرد، سرگیجه و خواب‌آلودگی برخی از عوارض جانبی مصرف این دارو است. این دارو برای‌ کاهش‌ خارش‌ ناشی‌ از افزایش‌ اسیدهای‌ صفراوی‌ به‌ دنبال‌ بیماری‌های‌ کبدی‌ نیز استفاده‌ می‌شود. کلستیرامین کلسترول‌ و اسیدهای‌ صفراوی‌ اضافی‌ را کاهش‌ می‌دهد. عوارض قرص کلستیرامین شامل سردرد، سرگیجه، خواب‌آلودگی، وزوز گوش، درد مفاصل، یبوست، درد شکم، تهوع، بثورات جلدی و کاهش جذب ویتامین‌های محلول در چربی مانند A ،D و K می‌باشد.

قرص چربی خون لوواستاتین و عوارض آن

قرص لوواستاتین (Lovastatin) یکی دیگر از داروهایی است که به عنوان قرص چربی استفاده می‌شود. این دارو کاهنده چربی خون است و به منظور درمان کلسترول بالای خون در افرادی که به درمان با رعایت رژیم غذایی پاسخ کافی نمی‌دهند تجویز می‌شود. اسهال و سرگیجه از عوارض مصرف این دارو است. اگرچه تاثیر اصلی لوواستاتین در کاهش کلسترول خون است ولی به میزان کمتری تری‌گلیسیرید خون را نیز کاهش می‌دهد. عوارض قرص لوواستاتین شامل یبوست، اسهال، سرگیجه، نفخ، سردرد، گرگرفتگی، تهوع، بثورات جلدی، معده درد، کاهش توانایی جنسی و اشکال در خوابیدن می‌باشد.

قرص چربی خون جم فیبروزیل و عوارض آن

جم فیبروزیل (Gemfibrozil) از داروهای کاهنده چربی مضر خون است که به جلوگیری از بیماری عروقی کرونری در بیمارانی‌ که‌ به‌ درمان‌ با رژیم‌ غذایی‌ پاسخ‌ کافی‌ نمی‌دهند، مصرف‌ می‌شود. این دارو همچنین باعث افزایش چربی مفید خون می‌شود. توجه داشته باشید که این دارو بالا بودن سطح کلسترول خون را درمان نمی‌کند، بلکه فقط شرایط را کنترل می‌کند. جم فیبروزیل در دو شکل قرص و کپسول در دسترس بوده و به خوبی از طریق دستگاه گوارش جذب می‌شود. عوارض قرص جم فیبروزیل شامل نفخ معده، درد معده و سوزش سر دل، بثورات جلدی، حالت تهوع یا استفراغ، اسهال، سردرد، ضایعات پوستی می‌باشد.

قرص چربی خون آتورواستاتین و عوارض آن

قرص آتورواستاتین (Atorvastatin) برای کاهش کلسترول خون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی مصرف می‌شود. سردرد و اسهال از عوارض قرص آتورواستاتین است. هرچند تاثیر اصلی آتورواستاتین در کاهش کلسترول خون است ولی به میزان کمتری تری‌گلیسرید خون را نیز کاهش می‌دهد. این دارو سطح چربی بد در خون را کاهش می‌دهد و به همین دلیل خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها از جمله سکته قلبی را کاهش می‌دهد. عوارض قرص آتورواستاتین شامل سردرد، ضایعات پوستی، اسهال، تهوع، دل درد می‌باشد.

بیشتر بخوانید : قرص حالت تهوع ♥ قرص چاق کننده ♥ قرص چای سبز ♥ قرص حجم دهنده بازو قرص حساسیت فصلی