خوردن آلو سیاه در بارداری

جمعه 24 فروردین 1397 ساعت 09:55

خواص خوردن آلو سیاه در بارداری و کنترل فشار خون و دیابت بارداری

خوردن آلو سیاه در بارداری ، مصرف آلو سیاه در بارداری ، خواص خوردن آلو سیاه در بارداری ، خاصیت خوردن آلو سیاه در بارداری ،خوردن آلو سیاه در حاملگی ، خوردن آلو سیاه در شیردهی ، فواید خوردن آلو سیاه در بارداری ، خوردن آلو در بارداری ، فواید خوردن آلو در بارداری ، خاصیت خوردن آلو در بارداری ، آلو سیاه در بارداری

خوردن آلو سیاه در بارداری , خواص خوردن آلو سیاه در بارداری , خاصیت خوردن آلو سیاه در بارداری , خوردن آلو در بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به خواص خوردن آلو سیاه در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، کنترل قندخون و پیش‌گیری از بروز بیماری‌های قلبی- عروقی، سرطان، بیماری‌های گوارشی و کاهش چربی مورد استفاده در شیرینی‌پزی نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.در دوره بارداری که مادر حساس می شود و جنین نیاز فراوانی به مواد غذایی دارد باید کنترل روی خوراک مادر بیشتر شود تا نوزادی که به دنیا می آید سالم و باهوش باشد

خوردن آلو سیاه در بارداری

آلو از نظر دارویی و ترکیبات شیمیایی دارای انواع مواد معدنی بسیاری است از جمله;

آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، فلور، گوگرد، پتاسیم و قند و همچنین دارای ویتامین هایA ،B ، ۲B ،C ،PP  است.

یکی از تواناییهای آلو سیاه و آلو بخارا، قابلیت جذب بالای آهن می باشد که محققان یافته اند که این قابلیت بدلیل وجود ویتامین C موجود در آن می باشد.

از فواید ویتامین C، می توان به سالم ساختن بافتهای بدن و همچنین مقاوم ساختن سیستم ایمنی بدن اشاره نمود.

مصرف مقدار کمی ویتامین C، بصورت روزانه در فصل سرما برای جلوگیری از ابتلاء به سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید می باشد و

همچنین مورد نیاز افرادی است که بطور مرتب از عفونت گوش رنج می برند.آلو سیاه

آلو سیاه پوکی استخوان

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف آلوی سیاه را برای مبتلایان به پوکی استخوان ضروری دانست.

درباره خواص آلوی سیاه اظهار کرد: آلوی شیرین دارای طبع معتدل است.

این آلو ها به خاطر اینکه در اثر تابش آفتاب رسیده و آبدار می شوند حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین ها هستند.

وی بیان کرد: آلو سرشار از انواع گروه ویتامین های B است که ویتامین های این گروه نقش موثری در فعالیت های سلول های مغزی و کبدی دارند.

این محقق و پ‍ژوهشگر طب سنتی با اشاره به ملین بودن آلو عنوان کرد:

مبتلایان به یبوست باید مخلوط آلوی پخته شده را به همراه کمی ترنجبین و عسل یا شکر سرخ میل کنند.

وی افزود: افراد بهتر است آلو را در فصلش به اندازه متعادل مصرف کنند.

این میوه تاثیر بسزایی در درمان سرفه دارد، اگر آلو با انجیر به همراه مقداری آب ترکیب شود شربتی

خوشمزه تهیه می شود که برای سرفه به خصوص سرفه های خشک، نرمی و خشونت سینه بسیار مفید است.

عظمایی تاکید کرد:

مصرف آلوی ترش و شیرین سبب رفع سردرد های گرم و تب های صفراوی شده، همچنین استفراغ صفراوی، عطش، حرارت قلب و

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.